menu


het resultaat telt

maar eerst je verhaal

Het begint altijd met jouw verhaal. We zoeken naar de elementen die jouw product of dienst tot een succes maakt of kan maken. Jij bent de spil. We geloven niet in marketing als jij niets te vertéllen hebt. Marketing is slechts nodig om jouw verhaal – wat dus op een of andere manier de moeite waard is – aan de man te brengen. Marketing zonder goed verhaal is een leugen.Je hoort ons niet smijten met termen als push- en pullstrategie. We zullen je niet vermoeien met key performance indicators en put-out pricing (wat dat betekent moesten we ook even Googelen). Wij zijn misschien wat gewoontjes, maar met verstand van zaken – dat wel.

 

 Hoe werken we? 

Het begint meestal met de juiste uitstraling in logo, huisstijlkleuren, typografie en beeld. Die uitstraling moet je verhaal onderstrepen, soms zelfs vertolken. En dan met tekst de juiste snaar weten te raken. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat potentiële klanten door de bank genomen wél lezen. Het gros van de mensen dat een meer of minder serieuze investering gaat doen verdiept zich. En daarvoor moet je wel vertellen wie je bent, wat je doet en wat je levert. Tot in detail.

 

 Maar ze moeten je natuurlijk wel vinden. 

Zeker. Bij NO3 mixen we zo ongeveer alles voor het resultaat. Offline en online. SEO (beter gevonden worden via Google), SEA (adverteren via een zoekmachine – klein beetje Bing, maar vooral Google). Adverteren op bijvoorbeeld Facebook, Instagram, LinkedIn – en sinds kort ook Pinterest.


 En contact zoeken. 

Ja, natuurlijk. Je wilt die klant niet verliezen zonder 'm ooit gesproken te hebben. De ervaring – een slordige 13 jaar – heeft ons geleerd dat vorm inderdaad functie volgt. Dus maken wij stijlvolle, maar uitnodigende advertenties en brochures, bouwen wij vriendelijke formulieren, handige configuratoren en tot in de puntjes uitgewerkte offertesystemen. Daar hebben we gelukkig pientere ontwerpers en programmeurs voor.

 

 En jij wilt inzicht. 

Zoals gezegd, het resultaat telt. En dat resultaat merk je snel genoeg. Offerteaanvragen, bestellingen, bezoek in je winkel... We maken het inzichtelijk met overzichten in Google Data Studio, een handig hulpmiddel om diverse marketingkanalen aan elkaar te knopen en zo inzichtelijk te krijgen welke geïnvesteerde euro het gewenste resultaat oplevert.


  Wij zijn plaatjesdenkers. 

Dus geef ons een paar woorden, dan hebben we genoeg voor een beknopt plan. Heb je een keer een half uur over? Laten we praten.