menu
 
 


borrle buitenkeukens

volledig op maat, passend in je tuin


De optimale buitenkeuken is voor iedereen anders. Zo kwam Buitenpracht op het idee voor een modulaire buitenkeuken. Geen standaard opstellingen, maar een verzameling losse elementen waarmee iedereen zelf een eigen buitenkeuken kan samenstellen. Wat nodig, handig en mooi is, dat bepaalt de klant zelf! Om de wereld bekend te maken met dit concept, werd NO3 ingeschakeld om dit idee vanaf het begin op te tuigen.

engelse naam, duitse gründlichkeit

 en Nederlandse makelij 

Het idee was bedacht, maar de aankleding moest vanaf nul opgezet worden. Er was geen logo en beeld - sterker nog, er was geen naam. En daar worden wij juist enthousiast van! De wens van de klant was een naam die Engels klinkt, maar een Duitse gründlichkeit in zich heeft. En zo werd Borrle geboren, een naam die communicatief meervoudig in te zetten is. Denk bijvoorbeeld aan: 'Vrijdagmiddag. Borrle.' maar je hoort in de naam ook het smakelijk spetteren en borrelen van de lekkerste bak & braad.

 
 

smaakmakende sfeerfotografie

sprekend en verhelderend

een sterk merk bouwen

dat mensen gaan herkennen

Een eenduidige, herkenbare lijn neerzetten, dat was de volgende stap. En daar zijn we bij NO3 sterk in. Van advertenties en snelle reclame-uitingen tot een luxe magazine en full wrap autobelettering, we hebben het smakelijke idee aan weten te kleden tot een totaal merk: Borrle buitenkeukens.

 
 


de online configurator

sfeervol webdesign en vernuftig programeerwerk

De Borrle buitenkeuken is door webbezoekers volledig zelf samen te stellen met de online configurator die NO3 heeft ontwikkeld. Deze configurator is customer friendly en technisch geavanceerd geprogrammeerd: de realistische preview van de buitenkeuken past zich automatisch live aan bij elk element dat de bezoeker toevoegt of aanpast.

 
 


high-tech webbuilding

neemt de bezoeker bij de hand

 
 


lijkt dit je ook wel wat?

Helaas, dit project hebben we al gerealiseerd. Maar onze koker is groot – plan gewoon eens een kletsmoment met ons, dan zullen we zien wat voor mooie plannen eruit komen! Een druk op de knop...